Workshop ‘Foodfotografie en –styling’

Workshop ‘Foodfotografie en –styling’
Workshop ‘Foodfotografie en –styling’ Workshop ‘Foodfotografie en –styling’ Workshop ‘Foodfotografie en –styling’ Workshop ‘Foodfotografie en –styling’
Model: workshop-food
Beschikbaarheid: 10
Prijs: € 145,00
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst

Voor wie: voor culi’s, bloggers, beginnende tot gevorderde fotografen, mensen die werken in de horeca en graag zelf mooie foto’s van hun gerechten willen maken, iedereen met een interesse in food en fotografie. De workshop is praktisch, plezierig en down-to-earth. Na deze dag kom je thuis vol inspiratie én kennis om zelf aan de slag te gaan.

Door wie: Otto Kalkhoven, zeer ervaren fotograaf op het gebied van food- en cultuurfotografie. Hij werkt veelal met natuurlijk licht en brengt zijn kennis en jarenlange ervaring op een natuurlijke manier over op anderen.

Klaske Bakker, culinair journalist, foodstylist, parttime cateraar en culinair redacteur van het tijdschrift Landleven. Ze werken al tien jaar samen en hebben twee kookboeken uitgebracht:  Landleven Seizoenenkookboek en Koken met Klaske.

Wat gaan we doen: tijdens deze dag geven Otto Kalkhoven en Klaske Bakker een kijkje in hun keuken. Ze laten aan de hand van voorbeelden zien hoe ze zelf te werk gaan, ze geven tips en adviezen om je gerechten zo mooi mogelijk op beeld te krijgen én laten zien hoe je met simpele middelen mooie styling neer kunt zetten.

In de ochtend beginnen we met een theoretisch gedeelte, met volop voorbeelden uit de praktijk. Daarna genieten we samen van een heerlijke lunch (ter plekke bereidt door Klaske) en in de middag gaan de deelnemers zelf aan de slag. Iedereen neemt zijn eigen camera mee, omdat je op die manier het beste kunt leren. In principe is elke camera goed, maar een spiegelreflexcamera is ideaal. Een camerastatief is zeker aan te raden. 

Waar: Eppenhuizen, Groningen. De workshop wordt gehouden in Otto’s atelier: een oud dorpskerkje met prachtige lichtinval en volop gratis parkeergelegenheid. De omgeving is zeer geschikt om een er overnachting of weekendje weg aan te plakken.

Wanneer:  zaterdag 7 oktober 2017 van 10.00 tot  16.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur).

Aanmelden: Je kunt je aanmelden via www.tentoon.nl. Bij vragen kun je bellen met tel. 0595 – 464 461. De kosten zijn  € 145,- p.p., inclusief koffie/thee, zelfgebakken lekkers, een heerlijk uitgebreide lunch en het gebruik van stylingmaterialen.

Als je je aanmeldt voor een workshop, betekent het dat je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden. Die kun je hier lezen. Als je de workshop hebt betaald, ontvang je van ons een bevestiging, dit is je deelnamebewijs. Ongeveer een week voor de workshop ontvang je een email met daarin alle details over de workshop. Per workshop kunnen er maximaal 10 personen meedoen, zo is er volop tijd voor iedereen om vragen te stellen.  

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Tags: workshop
AC Webdesign powered by OpenCart
Otto Kalkhoven © 2017